Een Draadloos netwerk is zeer stabiel, betrouwbaar en kan met de huidige technieken zeer snel zijn. Een installatie door een monteur van Peoplesprojects staat voor kwaliteit en u heeft garantie op de installatie.

Onze service is voor scholen en Non-Profit organisaties. Indien u zelf beschikt over hardware dan kunnen wij deze ook voor u installeren en configureren, indien u wenst dat wij de hardware leveren dan willen we jou graag overtuigen met onze zeer lage prijzen.

Waarom Draadloos

- Verbeterde prijs en prestatie

- Wireless technologie creëert nieuwe mogelijkheden.

- Soms goedkoper dan bekabeling.

- Sneller te installeren, geen hak- en breekwerk.

- Brengt het netwerk waar draden niet kunnen komen.

Beveiliging

U hoort misschien met regelmaat verhalen over een draadloos netwerk dat niet beveiligt zou zijn: Veilig draadloos netwerken bestaat; met kennis van zaken, de juiste hard-en software maken wij voor U in een handomdraai Uw draadloze netwerk.

De kosten

Een installatie van een draadloos netwerk kan betaalbaar bij u op school worden geïnstalleerd. 

Waarom PeoplesProjects

Het voordeel Microdeals/Peoplesprojects tegenover andere service bedrijven is zijn kennis van alle schoolsoftware, indien er extra wensen of installatie van servers nodig is dan maken wij graag een prijsofferte. Tevens beschikken wij over een goede kennis van alle schoolgebonden software.

School, Non-Profit of particulier,  wij bieden aan beide de juiste service en kwaliteit, en in het geval van een zakelijke aansluiting krijg u ook een vast contact persoon voor het geval er een storing mocht zijn. Met Peoplesprojects bent u dus zeker van kwaliteit, en bespaard u ook nog een hoop geld aan de installatie kosten. Wij geven graag referenties op aanvraag.

Leave your comments

0
terms and condition.

People in this conversation

Klantendienst

Partners

Naar boven

Back To Top

Door onze interne structuur is het mogelijk om zowel de levering als de installatie uit te voeren. Hierdoor kan Peoplesprojects voor het onderwijs producten aanbieden aan onklopbare prijzen.