Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Microdeals/Peoplesprojects is een ICT-bedrijf binnen de sociale Economie. We werken voornamelijk met HP/Aruba producten. Deze producten hebben niet enkel een prachtig design, maar zijn ook nog eens super krachtig zodat er overal een goede dekking en bereik is.

Hierdoor kunnen we onze opdrachtgevers goed van dienst zijn. Wij kiezen voor de juiste prijs-kwaliteitverhouding en zijn thuis in ICT voor scholen, particulieren en Non-Profit.

Snelle interventie

Door de continu monitoring zijn we snel bereikbaar en kunnen we u van een snelle service voorzien. We hebben voldoende kennis en ervaring binnen het onderwijs en de Non-Profit (Sociale Sector) om u van dienst te zijn!

Draadloos of bedraadnetwerk?

Indien je als school of Non-Profit een volledig nieuw netwerk wenst op te zetten, of een bestaand netwerk wil laten analyseren of aanpassen, kan je bij ons terecht. Het is belangrijk om als bedrijf een correct en goed functionerend netwerk te hebben om uitbreidingen in de toekomst overzichtelijk en makkelijk te houden. 

Ook de interne snelheid en die naar buiten toe is hierbij belangrijk. Het opzetten van meerdere netwerken of VLAN’s, zodat bezaoekers, leerkrachten en/of kinderen op een apart netwerk zitten, is perfect mogelijk.

Beveiliging wordt de dag van vandaag één van de belangrijkste pijlers binnen een netwerk. Wifi voor kinderen en bezoekers plaatsen wij daarom op een volledig gescheiden gastnetwerk.

De installatie

Bij een netwerkinstallatie komt veel meer kijken dan men denkt. Netwerkinstallatie houdt niet enkel in dat met een computer met een switch/router gaat verbinden. Het is een complex geheel van aan elkaar gelinkte apparaten die onderlinge data-exchange garanderen.
De implementatie van een nieuw of een te vernieuwen netwerk vergt een goed netwerkmanagement. Om het netwerkproject tot een goed einde te brengen, is een planmatige aanpak vanaf de voorbereidingsfase tot de follow-up noodzakelijk. De uitvoeringsfase van een netwerkinstallatie dient gedetailleerd en secuur te worden aangepakt om een zo snel en efficiënt mogelijk verloop te garanderen.

Nood aan sterke en stabiele wifi op school? Een sterk, veilig en snel draadloos netwerk waar vele mensen tegelijkertijd gebruik van maken: het is onmisbaar voor het onderwijs van vandaag.

Uw netwerk is de ruggengraat van uw IT-installatie. Het is dus belangrijk dat dit netwerk voldoet aan de noden van uw school.

De kinderen leren doormiddel van Digiborden, tablets en computers. Als bedrijf leveren en installeren wij complete Aruba/HP wifinetwerken /Servers op scholen wat tot een grote kostenbesparing van soms wel 50% kan zorgen. Vraag altijd een prijsofferte voor installatie of het aankopen van hardware.

Leave your comments

0
terms and condition.

People in this conversation

Klantendienst

Partners

Naar boven

Back To Top

Door onze interne structuur is het mogelijk om zowel de levering als de installatie uit te voeren. Hierdoor kan Peoplesprojects voor het onderwijs producten aanbieden aan onklopbare prijzen.