Ook in tijden van Cloud en andere moderne technologie├źn blijft uw organisatie vertrouwen op lokale IT infrastructuur. Denk maar aan servers, firewalls, Wi-fi, maar ook PC's, laptops en workstations. Doe beroep op Microdeals om uw IT omgeving vakkundig op te zetten en te onderhouden.

Servers
Of het nu voor data, applicaties, e-mail of andere doeleinden is, een lokale server komt nog steeds van pas. Wij verdelen servers, maar ook maatwerk is mogelijk.

Monitoring
Dankzij onze state-of-the-art monitoring oplossingen kunnen we de belangrijke onderdelen van uw netwerk van op afstand monitoren, zodat we proactief kunnen ingrijpen en problemen oplossen voor ze zich stellen.

Beveiliging
In een wereld van hackers, virussen, patches en updates, GDPR,... is beveiliging nog nooit zo belangrijk geweest. Of het nu over firewalls, besturingssystemen of antivirus gaat, onze experts gaan tot het uiterste voor uw beveiliging.

Netwerk
Is uw netwerk traag? Is het bereik van uw draadloos Wi-fi netwerk niet ver genoeg? Is uw serverkast een wirwar van kabels en ziet u door het bos de bomen niet meer? Wij helpen u graag verder.

 

Computer opschonen - optmaliseren PC: 50 Euro excl. BTW  https://microdeals.be/microdeals/item/384-herstellen-onderhoud-computer-pc-laagste-prijs

Leave your comments

0
terms and condition.
  • No comments found

Naar boven

Back To Top

Door onze interne structuur is het mogelijk om zowel de levering als de installatie uit te voeren. Hierdoor kan Peoplesprojects voor het onderwijs producten aanbieden aan onklopbare prijzen.