Ruilen & Retourneren

Voldoet het ontvangen product niet volledig aan uw verwachtingen? Of heeft u binnen de garantieperiode een technisch probleem?

Herroeping:
Wij hanteren het herroepingsrecht zoals vermeld in het Wetboek, welke stelt dat de consument (niet zakelijke aankoop) middels elke ondubbelzinnige verklaring kenbaar mag maken dat hij/zij hier beroep op wenst te doen, met uitzondering van software waarvan de verzegeling verbroken is.

De termijn van 14 kalenderdagen laat je toe het gekochte artikel te beoordelen en inspecteren zoals in een winkel. In die tijd moet je het gekochte artikel met de nodige zorg hanteren. Je mag het artikel slechts uitpakken voor zover het noodzakelijk is om je inspectierecht uit te oefenen. Het gekochte artikel mag alleen in de originele staat en in de originele verpakking worden geretourneerd.

Als het artikel niet meer verkoopbaar is omdat je het gebruikt hebt zal het artikel volledig worden aangerekend.

Ook voor volgende artikelen geldt het herroepingsrecht niet:

- gemonteerde, gebruikte, vuile, beschadigde en onvolledige artikelen;
- artikelen waarvan de verpakking geopend (volledig of gedeeltelijk), waardoor ze niet meer als nieuw verkocht kunnen worden;
- computerprogrammatuur, audio-en video-opnamen waarvan de verzegeling is verbroken;
- artikelen die een duidelijk persoonlijk karakter hebben;
- artikelen die niet geretourneerd kunnen worden;

Na ontvangst wordt een RMA-procedure opgestart.

Bedrijven:

Herroepingsrecht is niet van toepassingen voor zakelijke aankopen. Enkel indien een product o.w.v. foutieve informatie (bv. foto of specificaties) niet voldoet, is een terugzending mogelijk. Let wel: de verzendkosten zijn voor eigen rekening.

Binnen de wettelijke garantieperiode kan u uw defect product na registratie retourneren. Let wel: de verzendkosten die hieraan verbonden zijn, zijn voor eigen rekening. Na ontvangst wordt een RMA-procedure opgestart.

Software-pakketten (bv. Office, Windows, Photoshop, ...) waarvan de verzegeling doorbroken werd, kunnen niet worden teruggestuurd. 

Zowel voor terugzendingen betreffende het herroepingsrecht, alsook voor problemen binnen de garantieperiode, kan u uw gegevens bezorgen via onderstaand formulier.
Wij raden aan om uw verzendingen steeds in de originele verpakking terug te sturen.

Wenst u uw herroepingsrecht schriftelijk aan te spreken? Bezorg ons dan uw gegevens via volgend modelformulier voor herroeping (adresgegevens: Microdeals.be - tav Retour-afdeling - Parklaan 22 bus 9 - 2300 Turnhout).

Retourzending Microdeals.be

Retourneren
Geef hier uw reden op om te retourneren
Naam
Geef het nummer op uw factuur in.
Geef het e-mail adres waarop we u kunnen bereiken.
Geef uw telefoonnummer op waarop we u kunnen bereiken.

Naar boven

Back To Top

Door onze interne structuur is het mogelijk om zowel de levering als de installatie uit te voeren. Hierdoor kan Peoplesprojects voor het onderwijs producten aanbieden aan onklopbare prijzen.