Verzending en bezorging

De levertermijn van uw bestelling is afhankelijk van de voorraad van het bestelde product. Indien u meerdere producten besteld heeft kan het zijn dat, afhankelijk van de voorraadlocaties kan het zijn dat je uw bestelling in verschillende deelleveringen toegestuurd krijgt. Doorgaans gelden volgende levertermijnen:

Levering: Na twee werkdagen geleverd.

Afhaling: afhankelijk van de beschikbare voorraad. U wordt verwittigd van zodra uw bestelling klaarligt.

Opgelet: De opgegeven levertermijn zijn indicatief en proberen we zo goed mogelijk te respecteren. Echter kunnen we deze nooit garanderen, aangezien ook wij afhankelijk zijn van verschillende leveranciers en koerierdiensten.

Hoe verlopen de leveringen?

Al onze leveringen gebeuren via koerierdiensten (o.a. Bpost, GLS, DHL, DPD, UPS, ...). Hiervoor dient er iemand aanwezig te zijn om uw bestelling in ontvangst te nemen. Indien er tijdens het moment van levering niemand aanwezig is, zal uw bestelling in een centraal depot verzameld worden. U zal een briefje in uw brievenbus vinden met hierop contactgegevens voor de verdere afhandeling van uw bestelling. 

De verzending is gratis!

Ruilen en retourneren: Bent u toch niet tevreden over uw aangekocht product? Bekijk dan de Retour-voorwaarden.

Tevredenheid & klachten

Omdat wij steeds streven naar hoge klantentevredenheid, vinden wij het belangrijk om uw mening te kennen. Voor vragen of opmerkingen kan u op volgende pagina terecht:

Alle aanvragen worden binnen één werkdag behandeld.

Naar boven

Back To Top

Door onze interne structuur is het mogelijk om zowel de levering als de installatie uit te voeren. Hierdoor kan Peoplesprojects voor het onderwijs producten aanbieden aan onklopbare prijzen.